Tartalom feltöltés

A partium.eu közösségi hírportál a közösségi újságírás elvére épült. A portálunkon olyan tartalmakat osztunk meg, melyek helyi érdekeltségűek, kisebb közösségekről szólnak, e módón lehetőséget teremtünk arra, hogy az olvasók, érdeklődők helyi jellegű információhoz juthassanak hozzá. 

A portálon található tartalmakat a közösségek tagjai töltik fel, és bármelyik regisztrált tagja a portálunknak feltölthet tartalmat, amennyiben kérelmezi ezt. 

Portálunk remek lehetőséget kínál intézményeknek, szervezeteknek illetve magánszemélyeknek arra, hogy őket érintő, környékükön történő híreket közzétegyenek egyszerű és költségmentes módon.

A feltöltéshez regisztráció, majd belépés szükséges, ezt megteheti a honlap jobb felső sarkán található bejelentkezés gombbal (vagy ide kattintva).

Regisztráció és belépés után, amennyiben híreket, hirdetéseket szeretne feltölteni, megkérjük, jelezze szándékát azáltal, hogy egy e-mailt küld a cobac@dartke.eu e-mail címre. Az e-mailben tűntesse fel a felhasználónevét, és röviden írja le, hogy miről szeretne tartalmat feltölteni, illetve, hogy melyik régióból. Jóváhagyás után visszajelzünk, és elküldjük a felhasználói útmutatót.