Szabolcs-szatmár

Hagyományőrző disznótorral búcsúzik a Vasvári múzeum

szon.hu December 21-én szombaton már kora hajnalban elkezdődik a program a mú- zeumkertben a hagyományőrző disznótorral...

Tovább >>

Fáról holnapra fejleszt a Nyírerdő

szon.hu Nyíregyháza - A Nyírerdő jövőre új kilátót épít Sóstón 35 millió forint értékben.

Tovább >>

Először zengett a harang Örökösföldön

szon.hu Nyíregyháza - Vasárnap délután ünnepélyes körülmények között szentelte fel az Örökösföldön épült Római katolikus templom harangjait Bossák Nándor püspök úr a Debrecen – Nyíregyháza egyházmegye főpásztora.

Tovább >>

Rendőrök a nyíregyi buszokon

szon.hu Nyíregyháza - A  Nyíregyházi Rendőrkapitányság az év végi ünnepek közeledtével megerősített szolgálatot lát el a közterületeken.

Tovább >>

Táncos mesejáték a MŰvész Stúdióban

szon.hu A hattyúcskák tava című táncos mesejátékot mutatja be szombaton délelőtt a MŰvész Stúdióban a Móricz Zsigmond Színház társulata, az előadás rendező-koreográfusa Krámer György.

Tovább >>

Területfejlesztési fórum a megyeszékhelyen

szon.hu Nyíregyháza - A megyeházán megkezdődött a 2014-2020 közötti időszakról szóló megyei területfejlesztési konferencia.

Tovább >>

Sarkantyús teknősök keltek ki a Hüllő oviban Nyíregyházán

szon.hu Nyíregyháza - A kis teknősök 115 nap alatt keltek ki a park keltető állomásán, a hüllő- gondozók legnagyobb örömére.

Tovább >>

Táncosok az adventi forgatagban

szon.hu Nyíregyháza - Az adventi forgatag programjában a megyeszékhelyen a Szabolcs Néptánc Együttes szórakoztatta az érdeklődőket kedden.

Tovább >>

A Nyíregyházi Főiskola egy szellemi repülőtér

szon.hu Nyíregyháza - Nyílt napra várta a Nyíregyházi Főiskola az érdeklődő fiatalokat hétfőn, az eseményre az intézmény új szlogenjének megfelelően olyan sikeres embereket is vártak, akik egykor a főiskola padjait koptatták.

Tovább >>

Gyűjtik a helyi értéket

szon.hu Garbolc - A helyi értéktár kiállításon az érdeklődők megismerkedhettek a garbolci csodakifli receptjével is.

Tovább >>

40 milliós csempészcigaretta-raktárra bukkantak Beregsurányban

szon.hu Beregsurány - Negyvenmillió forint értékű adózatlan cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozói Beregsurányban.

Tovább >>

Négy civil szervezet oszt ételt advent idején Nyíregyházán

szon.hu Nyíregyháza, 2013. december 6., péntek (MTI) – Négy civil szervezet mintegy 1,2 millió forint értékű ételt oszt ki a rászorulóknak advent idején Nyíregyházán.

Tovább >>

Finn vendégeket köszöntött Nyíregyháza

szon.hu Nyíregyháza - A Magyar – Finn Baráti Társaság szervezésében, énekkel, zenével, multimédiás bemutatóval és finn receptek alapján készült finomságokkal köszöntötték a Kajaaniból érkezett vendégeket.

Tovább >>

Halász János: jövőre lezárul a mozik digitális átalakítása

szon.hu Nyíregyháza - Jövőre lezárul a magyarországi art- mozik digitális átalakításának támo- gatását célzó program...

Tovább >>

Bőséges szaporulat volt az idén a Nyíregyházi Állatparkban

szon.hu Nyíregyháza, 2013. december 4., szerda (MTI) – Bőséges szaporulat volt az idén a Nyíregyházi Állatparkban, ahol 63 fajnak 250 utódja született.

Tovább >>

Az Év Feltörekvő Települése-díj nyertese: Nyíregyháza

szon.hu Magyarország legnagyobb szállás- foglaló portálja, a szallas.hu kiemelt partnertalálkozóján adták át az Év Szállása és az Év Turisztikai Települése díjakat. Az Év Feltörekvő Települése elismerést Nyíregyháza érdemelte ki.

Tovább >>

Adventi mese az Igrice Néptáncegyütessel

szon.hu Nyíregyháza - Megalakulásának harmincadik évfordulóját ünnepli idén az Igrice Néptáncegyütes.

Tovább >>

Nyolcezren vittek adományt a rászorulóknak Nyíregyházán

szon.hu - Nyíregyháza, 2013. november 30., szombat (MTI) – Nyolcezren vittek adományt a rászorulóknak szombaton a Nyíregyházi Állatparkba, ahol az intézmény kezdeményezésére hat teherautónyi ajándéktárgy gyűlt össze.

Tovább >>

Díjak a Tudomány Napján

szon.hu Nyíregyháza - A MTESZ Megyei Egyesülete Tudomány Napi ünnepségén az idén Domokos R. István és Dr. Virág Margit vehette át a Kabay János Díjat.

Tovább >>

Láthatóvá tették a zajt Nyíregyházán

szon.hu Nyíregyháza - Különleges környezetvédelmi szempontot elemeztek csütörtökön, Nyíregy- házán egy konferencia szakemberei.

Tovább >>

Elkészült a megye terület- fejlesztési programja

szon.hu A területi operatív program tervezési főösszege 46 milliárd, a kistérségi 24, míg a megyei jogú város keretösszege 14 milliárd forint – sorolta az új uniós (2014-2020) fejlesztési ciklus főbb számait dr. Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke.

Tovább >>

Középpontban a repülés

szon.hu Egy COMENIUS program keretében 5 ország csoportjait látja vendégül a Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium.

Tovább >>

A legprímább díszpolgár

szon.hu írta Ladányi Tóth Lajos Nyíregyháza – Amikor Nyíregyháza legfiatalabb díszpolgára lett, megijedt, de mindig van hová fejlődni… 

Tovább >>

Színes adventi programok Nyíregyházán

szon.hu Forgatag, Mikulás futás, koncertek, műjégpálya...

Tovább >>

A téli időjárásra készülnek az utakon

szon.hu Budapest, 2013. november 24., vasárnap (MTI) – Vasárnaptól több megyében második készültségi fokozat lép életbe az ország közútjain. A fővárosban délután 6 órától éles gyakorlatot tart a közterület-fenntartó.

Tovább >>

Ugrás: