Kiválósági díjak a 10-es tanulóknak

A tavalyi évhez hasonlóan a Temesvári Polgármesteri Hivatal  idén is díjazza a 2012/2013-as iskolaévben 10-es átlagot elért V.–VIII. osztályos tanulókat. 

A díjkiosztó ünnepségre december 9-én, tegnap délután került sor a Banatul Filharmónia termében. A díjkiosztó ünnepséget a Ion Vidu zeneiskola harmadéves zongora szakos diákjainak mini-koncertje nyitotta meg. „Eljött a pillanat, hogy az erőfeszítést, az akaratot és a teljesítményt ünnepeljük és díjazzuk – nyilatkozta a díjkiosztó ünnepség alkalmából Dan Diaconu alpolgármester –, ezzel a gesztussal a jövőbe vetett hitünket fejezzük ki. Hiszünk abban, hogy az oktatás által jobbá válhatunk.”

A „tiszta tízes” tanulóknak járó díjakat mintegy 300 temesvári diák vehette át, köztük a Bartók Béla Elméleti Líceum tizenkét tanulója: Gergely Róbert Balázs, Jakab Lóránd, Militaru Iulia (VI. A.), Gergelyfi Beáta, Pricop Anna Maria (VI. B.), Oláh Tibor Dávid, Jakab Orsolya Erzsébet (VII. B.), Bokor Zalán, Lengyel Dániel, Szász Tamás (VIII. A), Szabó Liza, Bitoancă Diana (VIII. B.).

Nyugati Jelen