Hírek

Hej, barátom! Szörényi a Nagytemplomban

haon.hu Debrecen – A Karikás és a Vujicsics Együttes Gálakoncertjét kísérhették figyelemmel az érdeklődők hétfő este a Református Nagytemplomban, az esemény sztárvendége Szörényi Levente zeneszerző, gitáros, énekes, szövegíró volt.

Tovább >>

Hagyományőrző disznótorral búcsúzik a Vasvári múzeum

szon.hu December 21-én szombaton már kora hajnalban elkezdődik a program a mú- zeumkertben a hagyományőrző disznótorral...

Tovább >>

Barnaszenet találtak Szeged alatt

delmagyar.hu Szeged - Csúszásban van a szegedi termálfűtésprojekt - lakossági panaszok miatt új helyre került a visszasajtoló kút. Közben 1400 méteren lignitréteget találtak.

Tovább >>

Gyula kiemelt szilveszteri célpont

beol.hu Fogyóban vannak a szilveszteri programokkal készülő szálláshelyek egy friss felmérés szerint.

Tovább >>

Fáról holnapra fejleszt a Nyírerdő

szon.hu Nyíregyháza - A Nyírerdő jövőre új kilátót épít Sóstón 35 millió forint értékben.

Tovább >>

A Tócónál „elveszik” máshol visszaadják

haon.hu Debrecen - Hét millió forint értékű zöldterület fejlesztés „ellenében” módosítják a DÉSZ-t

Tovább >>

Karácsony: 1500 forintos legótól a tízmilliós tévéig

delmagyar.hu Az Országos Kereskedelmi Szövetség számításai szerint az idén egy átlagos család 2-3 ezer forinttal többet költhet karácsonyi ajándékokra, mint tavaly.

Tovább >>

Ezt a kardot adományozta Békés Gyergyószentmiklósnak

beol.hu Egy 1848-as szabadságharcos díszkard másolatát ajándékozta Békés Gyergyószentmiklósnak, a két város testvérvárosi kapcsolatainak húszéves jubileuma alkalmából.

Tovább >>

Meggyújtották a harmadik gyertyát

dedlmagyar.hu Szeged - Vajda Attila olimpiai és világbajnok kenus és Balogh Barnabás baptista lelkipásztor gyújtotta meg a harmadik gyertyát vasárnap Szeged 9 méter átmérőjű adventi koszorúján a Dugonics téren.

Tovább >>

Élménynap volt a ligetben

beol.hu A Közép-Békési Területfejlesztési Önkormányzati Társulás a Körösök Völgye Natúrpark Egyesülettel és a nagyváradi Aqua Crisius Egyesülettel közösen szervezett szombaton élménynapot a békéscsabai látogatóközpontban.

Tovább >>

Először zengett a harang Örökösföldön

szon.hu Nyíregyháza - Vasárnap délután ünnepélyes körülmények között szentelte fel az Örökösföldön épült Római katolikus templom harangjait Bossák Nándor püspök úr a Debrecen – Nyíregyháza egyházmegye főpásztora.

Tovább >>

VM: hatvanmilliárd forintos pályázat indul hétfőn

haon.hu Budapest, 2013. december 15., vasárnap (MTI) - Legalább 60 milliárd forintot biztosít a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) az állattartó telepekhez szükséges eszközök és élelmiszeripari gépek, technológiák beszerzésére - közölte a szaktárca az MTI-vel.

Tovább >>

Rendőrök a nyíregyi buszokon

szon.hu Nyíregyháza - A  Nyíregyházi Rendőrkapitányság az év végi ünnepek közeledtével megerősített szolgálatot lát el a közterületeken.

Tovább >>

A Csárdáskirálynő a Dóm téren

delmagyar.hu Szeged - A Budapesti Operettszínházból érkezik nyáron a darab, amelyet világszerte hatalmas szeretet övez.

Tovább >>

Baptista adventváró az Apolló moziban

haon.hu Debrecen - A Debreceni Baptista Gyülekezet Adventváró programjára hívták az érdeklődőket az Apolló moziba szombaton.

Tovább >>

Postagalambokkal népesült be a kultúrház

beol.hu Postagalamb-kiállítást és -versenyt rendezett szombaton Vésztőn, a Sinka István művelődési központban a Magyar Postagalamb Sportszövetség megyei tagszövetsége.

Tovább >>

Táncos mesejáték a MŰvész Stúdióban

szon.hu A hattyúcskák tava című táncos mesejátékot mutatja be szombaton délelőtt a MŰvész Stúdióban a Móricz Zsigmond Színház társulata, az előadás rendező-koreográfusa Krámer György.

Tovább >>

Megkezdődött a XXIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó Debrecenben

haon.hu Debrecen, 2013. december 13., péntek (MTI) - Betlehemes csoportok felvonulásával megkezdődött Debrecen főterén pénteken a XXIII. Nemzetközi Betlehemes Találkozó.

Tovább >>

A kör - Edda-musical a sportcsarnokban

delmagyar.hu Szeged - Az életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell – 

Tovább >>

Elektronikus adatbázis a hitelesített nemzetközi okmányok számára

A hitelesített nemzetközi okmányok létezésének vagy valódiságának gyorsabb, operatívabb ellenőrzését teszi lehetővé az az adatbázis, amelyet jelenleg 18 ország használ - és amelyhez egy év múlva Románia is csatlakozni fog.

Tovább >>

Átadták Aradon az új szívsebészeti osztályt

– Régi ügyfele vagyok a Cardiolife-nak, és minden aradi nevében meg szeretném köszönni, hogy a városunkban is nyitottak egy szívsebészeti osztályt –emelte váratlanul az avatás hangulatát Dorel Cura, az UTA egykori legendás játékosa, aki információink szerint, sajnos, már négy alkalommal kellett szívével megműteni.

Tovább >>

Több mint 1100 ember közmunkázott az idén Békéscsabán

beol.hu - MTI - Békéscsaba - Békéscsaba önkormányzata 1117 embert foglalkoztatott közfoglalkoztatási programokban 2013-ban - tájékoztatta Vantara Gyula (Fidesz-KDNP) polgármester az MTI-t pénteken.

Tovább >>

Jótékonysági koncert lesz

A Nagyváradi Egyetem zenei tanszékének zenekara és kórusa karácsonyi jótékonysági koncertet ad december 15-én, vasárnap délután 18.15 órától a várad-olaszi parkban található görög katolikus ferences rendi kolostorban. A karnagy Tudor Ciupeiu, a kórusvezető Carmen Rus.

Tovább >>

Modern óvoda Várad központjában

Január elejétől a Nagyvásártéri (December 1. tér) felújított, és kibővített óvodába költöztetik át a Louis Pasteur utcai, 47. számú óvodát.

Tovább >>

Ünnepi ügyfélfogadás a törvényszéken

A közelgő téli ünnepek heteiben – 2013. december 23. és 2014. január 10. között – megváltozik az Aradi Törvényszék részlegeinek ügyfélfogadási programja.

Tovább >>

Ugrás: