Ha december, akkor Mosoly a gyerekeknek!

Az Arad Virágzik Egyesület (Asociaţia Aradul Prosperă) idén is megszervezi karitatív akcióját, mellyel rászoruló gyermekeknek igyekeznek örömet szerezni a téli ünnepek alkalmával.

A hagyományos zenés, táncos, bűvészmutatványos előadás két alkalommal lesz megtekinthető ma a Ioan Slavici színház nagytermében: 15.30-tól azokat várják, akik a belépő ár helyett egy kis ajándékcsomagot visznek, míg a 18 órai előadásra 20 lejes belépőt kérnek a szervezők. Az előadások a 7 éven aluli gyermekeknek ingyenesek.

Fellépnek a gyermekpalota számos szakkörének tanulói, a Party Mix, az X Style táncegyüttes és még sokan mások, számos meglepetést is ígérnek a szervezők.

„Nekünk, az Arad Virágzik Egyesület képviselőinek fontos, hogy az ünnepek alkalmából megajándékozzunk olyan gyermekeket, akiket nincs aki megajándékozzon. A mostani, második kiadást megért Mosoly a gyerekeknek nevű karitatív programunk célja is az, hogy az intézetben, gyerekotthonban nevelkedő gyermekeknek örömet szerezzünk. Több mint 500 ilyen gyermek van a megyében, akik szülői szeretet hiányában nevelkednek, szükségük van a törődésre, ragaszkodásra, adott esetben ajándékra is. Ezt a hiányt igyekszünk pótolni rendezvényünkkel” – mondta el Mihai Oprisa, az egyesület elnöke.

Ma 15.30 és 18 órától tehát karitatív célú előadás a Ioan Slavici Klasszikus Színház nagytermében.

Nyugati Jelen