E-learning

Ha nehézséget okozna a hírportál használata, két elektronikus tananyaggal szeretnénk segíteni. A tananyagokat kétféleképpen is elérheti: egyrészt .pdf formátumban letöltheti az alábbi linkekre kattintva, másrészt interaktív formában használhatja őket a http://borderland-clrc.eu/ közösségi képzési portálon keresztül.

1. Letölthető tananyagok .pdf formátumban
2. Interaktív tananyagok

Amennyiben szeretné a fentebbi tananyagokat interaktív formában elsajátítani, nincs már teendője, mint belépnie a http://borderland-clrc.eu/ közösségi képzési portálra, és már tanulhat is. A belépéshez a partium.eu felhasználónév és a Partium.Eu8 jelszó használatát ajánljuk, de természetesen saját felhasználói fiókot is létrehozhat, ha regisztrál a portálon.

Belépés után nem kell mást tennie, mint rákattintani a Lépjen át a tananyagokhoz! gombra, majd az elérhető tananyagok listájából kiválasztani a Tananyagok közösségi újságíróknak (COBAC, HURO/1001/282/1.2.3 projekt keretében készült) tananyagcsoportot, azon belül pedig a kívánt tananyagot.

Amennyiben nehézsége adódik a tananyagok használatával kapcsolatban, kérjük jelezze a cobac@dartke.eu címen.

A Borderland portálon (http://borderland-clrc.eu/) ezen felül számos egyéb hasznos elektronikus tananyagot talál. Próbálja ki!