Aranylakodalmasokat köszöntenek a Városházán

Ezúttal 40 párt köszöntenek fel.

Ma délutan az "Aranylakodalom" elnevezésű rendezvény újabb alkalmára kerül sor a nagyváradi Városházán. A 14:00 órától kezdődő eseményen a Helyi Tanács 68/2008-as számú határozatának megfelelően olyan párokat díjaznak, akik betöltötték ötvenedik házassági évfordulójukat és állandó nagyváradi lakhellyel rendelkeznek.

Ezúttal 40 párt köszöntenek fel, ők Mircea Malan alpolgármestertől vehetik át okleveleiket és egy 500 lej értékű összeget.

Nagyvárad Polgármesteri Hivatala ugyanakkor továbbra is várja azon házaspárok jelentkezését, akik még nem vettek részt hasonló ünnepségen és nemrégiben ünnepelték ötvenedik házassági évfordulójukat. Az érintetteknek az alábbi iratokkal kell jelentkezniük a Hivatal 16-os, földszinti termében: - személyi igazolványaik és a házassági bizonylat (eredeti és fénymásolata). A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb információkat a 0259/408.825- ös telefonszámon igényelhetnek az érdeklődők. Ugyancsak várják azon személyek jelentkezését is, akik betöltötték 100-ik életévüket, hiszen őket is köszönteni szeretné az önkormányzat.

nagyvarad.ro