Adománygyűjtés Nagykárolyban

CIPŐSDOBOZ - ajándékgyűjtő kampány  (II)

 

Ha van valami olyasmid, amit nélkülözni tudsz, és örömet szereznél vele valaki másnak a téli ünnepek idején, kérünk, csomagold be egy cipősdobozba, és add ajándékba. Az ajándékokat december 15-19. között várjuk a Kulturális Igazgatóság irodájába (Károlyi-kastély, 26-os terem), hogy aztán szétoszthassuk őket a hátrányos helyzetű gyermekek között.

Kérjük az ajándékozókat, ne csomagoljanak romlandó élelmiszert vagy hibás játékokat, továbbá hogy tüntessék fel a dobozon, milyen nemnek és korosztálynak szánják az ajándékot.

 

ÁTLÁTSZÓ PERSELY

 

2013. december 13-20. között a Nagykárolyi Kulturális, Sport- és Turisztikai Igazgatóság „Adománypersely” néven humanitárius akciót indít. A felső lapján átlátszó óriáspersely, amelyet a városközpontban helyezünk el, bárkinek lehetőséget nyújt, hogy támogassa a városi kórházat egy, a beteg gyermekek ellátását szolgáló orvosi berendezés megvásárlásában.

Az elmúlt években az Önök segítségével vásárolhattunk hét televízió-készüléket, öt DVD-lejátszót és egy inhaláló készüléket.

 

Adománygyűjtő akció a Violeta ház súlyosan hátrányos gyermekei számára

 

December 10-22. között, a Károlyi-kastélyban zajló kulturális eseményekkel párhuzamosan egy jótékonysági akciót is elindítunk. A Kulturális Igazgatóság egy urnát helyez el a lovagteremben, ahová az adományozni kívánók jótékony célokra ajánlhatnak fel pénzt. Az összegyűlt összeget vízhatlan matracok vásárlására fordítjuk a Violeta ház súlyosan hátrányos gyerekei számára.